DTS² en Stapotech gaan samenwerken

In de afgelopen maanden is er overleg gevoerd tussen de firma’s DTS² en Stapotech, wat er in heeft geresulteerd dat beide partijen een samenwerking zijn aangegaan in november 2021.

Waarom samenwerken
Er zijn een aantal redenen om deze samenwerking juist nu aan te gaan.
• Gebruik maken van elkaars sterke punten De firma Stapotech staat bekend om zijn machinale metaalbewerkingscapaciteiten en praktische mechanische oplossingen. Bij DTS² zijn zaken als engineering, (project)management, organisatie, besturingen en seriematige bouw van besturingskasten de in het oog springende punten.
• Gebruik maken van elkaars resources Door het combineren van de beschikbare resources kunnen we een nog betere service leveren en de projecten efficiënter uitvoeren, wat een groot voordeel kan zijn voor al onze klanten. Denk hierbij aan projectmanagement, engineering, productie en montage op locatie. Zeker in deze tijd van personeelstekorten is dat een groot voordeel.
• Uitbreiding vestigingslocaties en steunpunten
DTS² opereert vanuit Groningen en Hendrik-Ido-Ambacht en is daarmee aanwezig en Noord/oost en West Nederland. Stapotech opereert vanuit Hamont-Achel, in België, net over de grens ten zuiden van Eindhoven en is daarmee aanwezig in Zuid Nederland en België. Samen realiseren we een betere dekking van ons werkgebied wat tot meer efficiëntie leidt en meer service-mogelijkheden biedt
In algemene zin: bundeling van kennis en ervaring!

Hoe ziet de samenwerking eruit
Beide bedrijven zullen nog steeds onafhankelijk van elkaar de markt benaderen en rechtstreeks opdrachten aanvaarden. Echter in de uitvoering van de projecten zal de samenwerking duidelijk zichtbaar worden. Zaken als productie van mechanische constructies e.d. zullen in hoofdzaak bij de firma Stapotech worden ondergebracht. Zaken als projectmanagement, engineering en het bouwen van besturingen zullen in hoofdzaak door de firma DTS² worden gedaan, terwijl in de uitvoering op locatie de beide bedrijven gezamenlijk zullen kunnen acteren.

Vragen
We kunnen ons voorstellen dat er bij u als relatie vragen rijzen met betrekking tot deze samenwerking. Uw vaste contactpersonen bij DTS² en Stapotech zullen die graag beantwoorden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via: info(at)stapotech.be en info(at)dts-2.com of via de u bekende directe contactgegevens.