Kom jij DTS² versterken?

Bij DTS² staan aandacht en zorg voor onze klanten bij ons voorop. Wij zijn specialist in de complexe markt van theatertechnische installaties en leveren deze technische hoogwaardige installaties volledig afgestemd op de eisen en behoeften van onze klanten. Hierbij zijn veiligheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid de basis voor onze innovatieve ontwerpen.

Daarmee stopt onze zorg echter niet. Door het verrichten van preventief, correctief en curatief onderhoud en met regelmaat inspecties uit te voeren, zorgen we er samen met onze klanten voor dat de levensduur van investeringen geoptimaliseerd wordt. De kwaliteit van een bedrijf bestaat bij de gratie van de mensen die dit bedrijf vormen. En juist daar maakt DTS² het onderscheid. De enorme betrokkenheid, flexibiliteit en vakkennis van onze mensen zorgen ervoor dat onze klant de best mogelijke zorg ontvangt.

Overzicht actuele vacatures

GRONINGEN ÉN HENDRIK-IDO-AMBACHT

Field Engineer Elektrotechniek

Wil jij afwisselend bezig zijn in de theatertechniek met nieuwbouw- en verbouwprojecten en het onderhouden van installaties?

PDF

HENDRIK-IDO-AMBACHT

Monteur Mechanisch

Ben jij op zoek naar een baan bij een uniek bedrijf, in een unieke nichemarkt en heb jij altijd al willen weten wat zich afspeelt achter de coulissen van grote theaters?

PDF

Groningen

Werkvoorbereider

Spreekt een rol met veel variatie en een aanzienlijke mate van eigen verantwoordelijkheiden zelfstandigheid jou aan en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging?Dan is dit jouw kans!

PDF

actuele vacatures

Maak deel uit van ons team

Werkvoorbereider
keyboard_arrow_down

DTS² groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in regio Groningen

Spreekt een rol met veel variatie en een aanzienlijke mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid jou aan en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans!

Als Werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het voorbereidingsproces van de mechanische en elektrische werkzaamheden zodat de uitvoering soepel verlopen. De werkvoorbereider is ondersteunend aan 3 disciplines, nl. Inspectie- en Onderhoud, Verkoop Binnendienst en aan de Projecten. Denk aan de volgende werkzaamheden:

 • Het plannen en voorbereiden van onderhouds- en inspectiewerkzaamheden
 • Het verwerken van de onderhouds- en inspectierapporten en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden
 • Het ondersteunen van projectengineers t.b.v. projectwerkzaamheden
 • Inkoop en organiseren van materiaal, materieel en vergunningen e.d.
 • Het ondersteunen van de verkoopafdeling t.b.v. nieuwe werkzaamheden
 • Het voorbereiden en maken van calculaties en offertes en klantcontact hierover

Wie zijn wij?
Wij zijn Dutch Theatre Systems & Services (kortweg: DTS²), de experts in het ontwerpen en installeren van geautomatiseerde theaterhijs- en hefinstallaties. Onze specialisatie omvat een breed scala aan voorzieningen, zoals liersystemen, orkestbakheffers en computerbesturingen, staalconstructies, loopbruggen, belichtingsbruggen, rollenzolders en zaalkoven. De installaties die wij plaatsen zijn voorzien van high-end besturingscomputers en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Onze werkzaamheden vinden veelal plaats in theaters verspreid over Nederland en België. DTS² maakt deel uit van de VRI Tech Group, een groep van specialistische bedrijven in aandrijven.

Over jou
Jij voelt je in je element wanneer het aankomt op precieze voorbereidingswerkzaamheden. Je ervaart voldoening wanneer alle vereiste materialen en vergunningen gereed zijn voor een soepele uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast haal je voldoening uit het in contact staan met klanten en het begeleiden van servicevragen.

Ook beschik je over:

 • e hebt een MBO-diploma, richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar
 • Aantoonbaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent een initiatiefrijke proactieve teamplayer die ook individuele weet wat er te doen staat
 • Je bent gemotiveerd om te werken in een dynamische omgeving die zich constant evolueert m.b.t. de techniek en werkmethoden Herken jij jezelf hier niet volledig in, maar beschik jij over andere kwaliteiten die ook bij deze functie passen? Hier zijn wij alleen maar blij mee! Solliciteer ook dan gerust.

Onze toegevoegde waarde voor jou
Naast deze uitdagende functie, bieden wij jou ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan d.m.v. trainingen, maar ook kan jij nog meer jouw bijdrage leveren aan het verkoopproces of leidinggevende worden van de Werkplaats. Uiteraard mits dit bij jouw ambitie past.

Verdere details over arbeidsvoorwaarden lichten we graag toe in een persoonlijk
gesprek met jou!

Heb je interesse? Laat het dan weten door te solliciteren via de website, of stuur een mail met je persoonlijke motivatie naar Miriam Ploeg (m.ploeg@vritechgroup.nl). Heb je nog vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met de Technical Manager, Robert Stelwagen via 050-3168260 of mail (r.stelwagen@dts-2.com). Liever via Teams? Ook dat is mogelijk, laat het gerust weten.

Solliciteren
Field Engineer Elektrotechniek
keyboard_arrow_down

DTS² groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe Field Engineer in regio Groningen en Hendrik-Ido-Ambacht

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je dagelijks werken met de nieuwste vooruitstrevende besturingstechnieken? Dan is dit je kans, want wij zijn op zoek naar een Field Engineer zoals jij. In deze functie zal jij je bezig houden met het onderhouden van theaters en het monteren en inbedrijfstellen van hijslieren, kettingtakels en hefplateaus. Te denken valt aan.

 • Het installeren van voedingskasten en besturingskasten
 • Het inregelen van o.a. frequentieregelaars, load cells, encoders en plc’s
 • De inbedrijfstelling van high-end besturingscomputers
 • Het oplossen van storingen aan nieuwe en bestaande systemen

Wie zijn wij?

Wij zijn Dutch Theatre Systems & Services (kortweg: DTS²) en zijn specialist op het gebied van het ontwerpen en plaatsen van geautomatiseerde theaterhijs- en hefinstallaties. Hierbij kun je denken aan liersystemen, orkestbakheffers en computerbesturingen, staalconstructies, loopbruggen, belichtingsbruggen, rollenzolders en zaalkoven. De installaties die wij plaatsen zijn voorzien van high-end besturingscomputers en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Onze werkzaamheden vinden veelal plaats in theaters verspreid over Nederland en België. DTS² maakt deel uit van de VRI Tech Group, een groep van specialistische bedrijven in aandrijven.

Over jou

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die het leuk vindt om dagelijks met de nieuwste besturingstechnieken bezig te zijn. Een medewerker die het prima vindt om regelmatig drie dagen/nachten in de week van huis te zijn om te verblijven in de stad waar het theater zich bevindt en die het geen probleem vindt om storingsdiensten te draaien.

Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt een MBO-diploma, richting Elektrotechniek of vergelijkbaar
 • Je hebt enige ervaring als technicus/monteur in een technisch werkveld (bijvoorbeeld luchtvaart,
  motoren, elektrotechniek, scheepvaart)
 • Je bent een teamplayer die naast het individuele werk het teamwerk voorrang kan geven
 • Je bent gemotiveerd om te werken in een dynamische omgeving die zich constant evolueert (techniek en
  methoden)
 • Je hebt geen hoogtevrees en bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat kun je verwachten van DTS²

Wij bieden jou een fulltime afwisselende job in een nichemarkt, met veel ontwikkelingsmogelijkheden en een marktconform salaris. Ook houden wij rekening met de balans tussen werk en privé; tijdens de projecten werk je 4 dagen om vervolgens te kunnen genieten van 3 dagen weekend. Bovendien krijg je bij ons 25 vakantie- en 13 ADV dagen (cao Metaal en Techniek).

Solliciteren
Monteur Mechanisch
keyboard_arrow_down

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je afwisselend bezig zijn in de theatertechniek met nieuw- en verbouw projecten en het onderhouden van installaties? Lees dan snel verder.

In de functie van mechanisch monteur heb je een afwisselende baan waarbij de klant en service centraal staan. Je werkzaamheden zijn grofweg onder te verdelen in een tweetal hoofdtaken, namelijk ‘Projecten’ en ‘Service en Onderhoud’. De projectwerkzaamheden hebben betrekking op nieuw- en verbouw projecten. Zo zal jij je bezig houden met monteren en in bedrijf stellen van o.a. hijsleren, kettingtakels en hefplateau’s. De service gerelateerde werkzaamheden bestaan uit het verrichten van onderhoud aan installaties van ruim 100 theaters. Er wordt in deze theaters geregeld op hoogte gewerkt. De werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland, maar ook België en Duitsland hebben wij projecten. Je zal je werkzaamheden verrichten vanuit je standplaats Hendrik-Ido-Ambacht, maar de aansturing vindt plaats vanuit ons kantoor in Groningen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Dutch Theatre Systems & Services (kortweg: DTS²) en zijn specialist op het gebied van het ontwerpen en plaatsen van geautomatiseerde theaterhijs- en hefinstallaties. Hierbij kun je denken aan liersystemen, orkestbakheffers en computerbesturingen, maar ook staalconstructies, loopbruggen, belichtingsbruggen, rollenzolders, zaalkoven e.d. De installaties die wij plaatsen zijn voorzien van high-end besturingscomputers en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Ons werkveld strekt zich uit tot West-Europa. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website, www.dts-2.com. DTS² maakt deel uit van de VRI Tech Group.

Over jou

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste monteur die het leuk vindt om zelfstandig te kunnen werken. Herken jij je in onderstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je beschikt over een MBO opleiding met een technische achtergrond;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent breed inzetbaar voor service doeleinden;
 • Je hebt géén hoogtevrees en je hebt geen bezwaar om enkele dagen achter elkaar van huis te zijn;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL certificaat, of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent woonachtig in omgeving Hendrik-Ido-Ambacht

Waarom DTS²?

 • Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken in een nichemarkt aan tot de verbeelding sprekende producten voor de theaterwereld, zoals lieren en hefsystemen;
 • Het is een veelzijdige, uitdagende functie bij een organisatie die van aanpakken weet;
 • Wij bieden de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen in je vakgebied;
 • Een fulltime dienstverband met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform cao Metaalbewerkingsbedrijf (o.a. 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen).
Solliciteren